BASHKPUNËTORËT E GAZETËS "EGNATIA" ATHINË, 1993-1995

Me disa nga bashkpunëtorët në redaksi, nga e majta në të djathtë: Andon Nikolla, Pilo Zyba,Kolec Traboini, Rajmonda Diamanti, Save Velço, Ilia Vasili, Shaban Sinani dhe  Marko Caka, student në Universitetin e Athinës.
Ne vazhdim  bashkpunetoret Gazmend Kapllani, Marita Vuksani, Festim Liti, Genc Çobani, Mitro Qeparoi, Robert Goro, Mailinda Zeneli, Pilo Zyba, Tatjana Qurku, Lek Gjoka, Rajmonda Diamanti, Zhaneta Ogranaj, Dritan Haxhia, Grigor Jovani, Artur Diamanti dhe Englantina Kume.

A.Nikolla,P.Zyba, K.Traboini, R.Diamanti, S. Velço,I. Vasili, H. Sinani, M. Caka
Kolec Traboini  me makinen e shkrimit me të cilën përgatiste gazetën "Egnatia"

Gazmend Kapllani


Marita Vuksani
Festim Liti, Larisa
Genc Çobani
Mitro Çeparoi

Robert Goro
Pilo Zyba
Tatjana Qurku
Lek Gjoka
Rajmonda Diamanti
Zhaneta Ogranaja


Dritan Haxhia
Mailinda Zeneli, poezi, botuar në Athinë 1995.
Kolec Traboini dhe Dritan Haxhia Athinë 1995
Grigor Jovani
Artur Diamanti & Kolec Traboini
Englantina Kume